Mi ez?

Mi ez és miért?

A Mittettel.hu a hétköznapok környezettudatosságával foglalkozik. A látogatók leírhatják, hogy mit tettek eddig a környezetért és ezt a feljegyzést egy év elmúltával visszakapják. Így láthatják, hogy mennyit fejlődtek zöld gondolkodás terén. Az inspiráló írások meg is jelennek az oldalon, így könnyen juthatunk ötletekhez is.

Az oldal célja,  hogy a környezettudatosság terén is merjék felvállalni az emberek, hogy mit tesznek, legyek itt is személyes példaképek. Az élet minden területén könnyedén találhatunk mintákat, de ha a környezettudatos életmódról beszélünk akkor nehezebb a helyzet. Ha jobb formába akarsz kerülni, akkor személyi edzőhöz mész egy edzőterembe, vagy online edzésprogramokat használhatsz. Ha nem tetszik a lakásod, boltod, … berendezése hívhatsz lakberendezőt, de meríthetsz ötleteket a Pinterestről is, vagy blogok százezreiből. Ha tudatosabban szeretnénk élni és óvni a környezettünket akkor sokkal szűkebb a paletta nehezebb példaképeket találni. Az oldal készítésekor akadtam rá két példaértékű közösségre, amit érdemes követni: A háztartásom hulladék nélkül blog, Facebook oldal és csoport, valamint a Minimalizmus – Önkéntes egyszerűség csoport jó kiinduló pont lehet ha az embernek fenntartható, környezettudatos kérdései lennének. Persze van még sok kisebb nagyobb közösség, érdemes böngészni!

Mi történik ha írsz?

Az inspiráló feljegyzéseket szívesen megjelenítem az oldalon és megosztom a közösségi oldalakon is. Ha ez történik a szöveget minden esetben szerkesztem és kérek tőled fotót, amivel megjelenhet a bejegyzés. Ha nincs kedved fotót küldeni az sem probléma, írásod általános képpel is megjelenhet.

A beküldők adatait nem adom tovább harmadik fél részére, hiszen ez egy a szó legnemesebb jelentése szerinti amatőr, magán és nonprofit kezdeményezés. Terveim között szerepel, hogy a beküldők e-mail címére környezettudatossággal kapcsolatos hírlevelet küldjek. Amennyiben nem szeretnél majd ilyen levelet kapni kérlek ezt jelezd nekem a beküldött feljegyzés után.

Köszönöm ha megnézted az aldoldalt és külön köszönöm, ha írsz is! Ha kérdésed lenne, vagy csak beszélgetnél írj az eddig@mittettel.hu címre, vagy keress a Facebookon.