Eri másodszor

Ekkor:
Heten élünk a családban, nem könnyű csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat, de folyamatosan próbálkozunk, itthon és a munkahelyünkön is.
Az egyik legnagyobb kihívás a szívószál elhagyása volt…  Samu (12) és Barnabás (8) nagy fogyasztói voltak, de csak voltak . Először nem értették, mi köze a delfinekhez az itteni szívószálaknak, de a sok beszélgetés és a következetességem megtette a hatását: mára max heti egyszer kérdezi meg valamelyikük, hogy lehet-e szívószállal inni. Vettünk pár darab papírból készültet, de mivel tudják, hogy ez nem olcsó, nagyon meggondolják, hogy elővegyék-e, aztán ha mégis, szétmállásig isszák vele a vizet… Szóval megtanulták, megértették és alkalmazzák. És bár itt nincsenek delfinek, az erdőinket nagyon szeretik.
Kiseri már másodszor ír a Mitettel.hu-ra (itt az első feljegyzése) és még mindig nagyon szép dolgokat varr. Érdemes megnézni őket Facebook oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..