Dóra

Ekkor:

Gondoltam én is leírom, hogyan óvom a környezetet. Az otthoni takarékos izzó használat, vízfogyasztás minimalizálás, vászon vásárló szatyor, szelektív szemétgyűjtés nálam is alap. Valamint mindig vásárló listával vásárolok, hogy ne kerüljön a kosárba felesleges tétel, ezzel is ellenállva a fogyasztásra buzdító reklámoknak.

Amin viszont most kezdtem el munkálkodni, az az óvodai lehetőségekben rejlik, ahol dolgozom. Nem pótoljuk az elnyűtt társasjátékokat újakkal, hanem készítünk sajátot. Én megrajzolom az alapot, a gyerekek meg díszítik. Van már társasunk (pónis), párkeresőnk, most épp dominón és memory-n dolgozunk. A gyerekek is élvezik a készítését, szeretik, hogy egyedi és vigyáznak rá, meg mi is kiaknázzuk a benne rejlő fejlesztési lehetőségeket.

Szeretném letenni az autót, de egyelőre lehetetlen küldetés. Viszont már most kaptam az oldaltól ötleteket, min változtathatnék még. Várom a levelet 1 év múlva.

A kép illusztráció. Pexels.com / Tobi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..